Gehele ontzorging van FollowFitgirls: Virtual assistant

Bij FollowFitgirls ben ik ooit begonnen als blogger. Intussen is de samenwerking tussen Marlou Volkerink (eigenaresse van het blog) en mij geprofessionaliseerd. Voor FollowFitgirls pak ik alles op wat ik zou noemen ‘alles wat met bloggen te maken heeft‘. Dat wil zeggen:

  • De social media van FollowFitgirls. Ik houd zowel Facebook als Instagram bij. Van content creatie, tot planning tot community management. Dit doe ik zelfstandig, waarbij Marlou en ik samen de strategie bedenken en uitzetten.
  • Eindredactie van het blog. Ik til de blogs van de collegabloggers naar een hoger niveau door bijvoorbeeld de SEO te verbeteren en spelling te checken.
  • Het organiseren van offline events voor alle fitbloggers. Van datumprikker, tot fotoshoot, tot het vullen van de goodiebag: ik stem alles af met Marlou en communiceer dit naar de deelnemers.
  • Sales. Betaalde samenwerkingen is één van de belangrijkste inkomstenbronnen voor FollowFitgirls. Door middel van het verkopen van branded content, zoals in de vorm van een advertorial, wordt gezorgd voor een continuïteit van het blog.

Op afstand is het mogelijk om Marlou volledig te ontzorgen. Je zou mijn werkzaamheden ook kunnen samenvatten als ‘virtual assistant’.

Gerelateerde artikelen

Tips for when you are travelling on a budget

Since we left Amsterdam in July, we have been travelling to different Asian countries. Yes, we’ve been to Australia as…

My 5 favorite Canggu breakfasts spots

One thing became very clear to me after spending more than two months on Bali: it is super easy to…