Interview afnemen

Een interview afnemen, zowel op video als op schrift, vind ik super uitdagend om te doen. Het verhaal van een ander goed over kunnen brengen is een hele kunst. Voor verschillende opdrachtgevers heb ik interviews afgenomen en uitgewerkt. Hieronder volgen enkele voorbeelden.

1: Interview met Zuiderlicht

Zuiderlicht is een energiecoöperatie in Amsterdam. Voor de Lokale Energie Monitor van HIER opgewekt heb ik Frank Boon  geïnterviewd. Er viel nog zoveel meer uit het orginele interview te halen, dat ik nog meer content heb kunnen trekken: een artikel met 9 vragen aan Frank Boon.

2: Interview met Tijmen Keesmaat

In Zeeland wordt gewerkt aan het grootste burgerwindpark: Windpark Krammer bij de Krammersluizen. Voor hetzelfde project als het interview met Zuiderlicht – de Lokale Energie Monitor – heb ik de directeur van het windpark geïnterviewd.

3: Interview met Joke Bakker

 

 

interview afnemen

interview afnemen

Interview afnemen: besteed het uit!

Zou je graag iemand interviewen maar kom je daar bij gebrek aan tijd niet aan toe? Besteed het uit! Of wil je zelf geïnterviewd worden, bijvoorbeeld omdat het je niet lukt om er op papier een logisch verhaal van te maken? Ik kan je helpen! Ik kan een interview afnemen en/of uitwerken. Neem contact met mij op.

De headerfoto is genomen door Eric Kamperbeek.

Gerelateerde artikelen

Tips for when you are travelling on a budget

Since we left Amsterdam in July, we have been travelling to different Asian countries. Yes, we’ve been to Australia as…

My 5 favorite Canggu breakfasts spots

One thing became very clear to me after spending more than two months on Bali: it is super easy to…