Portfolio

What they say...

De afgelopen jaren heb ik met een heleboel inspirerende mensen mogen samenwerken. Dit is wat zij zeggen over deze samenwerking.

WILLEMIJN NUNNIKHOVEN WILL Be Strong

Iedere keer wanneer ik weer iets lees wat Ana geschreven of herschreven heeft, verschijnt er een mega glimlach op mijn gezicht. Ze kan precies verwoorden wat ik bedoel. Ik kan nogal langdradig zijn of opzoek naar de juiste woorden, maar Ana kan altijd precies de vinger op de zere plek leggen. Ze is eerlijk en recht door zee en dat vind ik fijn.

LIENKE DE JONG Dear Good Morning

Ana is meedenkend, enthousiast, snapt de klant en levert artikelen, blogs en interviews kant-en-klaar aan. Het is fijn om met Ana samen te werken en te weten dat alles op tijd, kwalitatief en juist wordt aangeleverd.

MARLOU VOLKERINK Followfitgirls.com

Ana is heel betrokken en punctueel. Denkt proactief mee en is zowel redactioneel als organisatorisch erg goed! Daarnaast is Ana een erg prettig persoon om mee samen te werken. Toont inzet en is betrouwbaar!

IMKE HAMACHER &C Media

Ik ben een trouwe lezer van Ana's blog voor FollowFitGirls. Haar verhalen zijn eerlijk, herkenbaar en met een flinke dosis zelfspot. Een blog waar ik niet om kan lachen is een blog die ik niet snel nog eens zal lezen. Daarbij zijn de recepten die ze deelt gezond, toegankelijk en lekker. En hé, als een recept minder geslaagd blijkt, is Ana de eerste die het zal toegeven. Daarnaast werkten we nauw samen bij het maken van het jaarlijkse HIER opgewekt magazine. Ana is een perfecte opdrachtgever: hands-on, oplossingsgericht, scherp op planningen en creatief - met een mooi magazine als resultaat!

NICOLE VAN DER PLAS Stichting Sportevenementen Le Champion

Met haar passie voor sport en communicatie weet Ana op leuke wijze informatie over te brengen op diverse doelgroepen. Van jong tot oud, sportief of nog onwetend: ze lokt enthousiasme uit met haar schrijven. Daarnaast is Ana een doorzetter pur sang, wat elke organisatie of team zeker ten goede komt.

MARIEKE WAGENER HIER opgewekt

Ik heb Ana leren kennen als een enthousiaste, slagvaardige en punctuele communicatie-adviseur. Ze heeft een talent voor het organiseren van evenementen en het realiseren en onderhouden van uiteenlopende communicatieprojecten, waaronder websites. Het HIER opgewekt Magazine was bij haar in goede handen: van logistiek tot traffic, van tekst tot fotografie. Beeldredactie is haar op het lijf geschreven. Ze heeft een oog voor communicerend beeldmateriaal. Een fijne collega!

DENISE HORSTHUIS Changing Life / Followfitgirls

Ana heeft een vlotte pen en weet haar verhaal goed over te brengen op het publiek. De informatie die ze deelt is begrijpelijk en haar verhaal boeit van begin tot einde.