Over Ana Banana

Ha! Leuk dat je de tijd neemt om iets over mij te weten te komen. Mijn naam is Ana. Ja, met één N ja. Ik ben een half Spaanse geboren in Granada, opgegroeid in Brabant. Na een paar jaar in Breda gestudeerd te hebben, ben ik voor een tweede studie verhuisd naar Amsterdam. Dit is nog steeds mijn thuis, al heb ik Amsterdam momenteel tijdelijk verlaten voor een nieuw avontuur in het buitenland.

Manusje van alles

Ik ben een beetje een manusje van alles. Altijd al geweest, want ik vind nou eenmaal veel verschillende dingen leuk om te doen. Ik probeer al die verschillende dingen nu onder te brengen onder Ana Banana. Wat zijn deze dingen zoal?

  • Allereerst: bloggen. Het schrijven van content voor mezelf maar ook voor andere platforms. Zo schrijf ik al sinds 2015 voor FollowFitgirls.
  • Ten tweede: alles wat er bij bloggen komt kijken. Dus de social media kanalen beheren, nadenken over de opbouw van een website, de eindredactie, het schrijven van advertorials. You name it, ik doe het.
  • En ten derde: alles wat me leuk lijkt om te doen. Als ik iets heb geleerd in de afgelopen jaren, is dat het voor je onderneming beter is om je ergens op te focussen: één dienst, één beeldmerk, één strategie, één doelgroep. Maar ik heb ook geleerd dat dat makkelijker gezegd is dan gedaan. En aangezien Ana Banana een leerproces is, wil ik open laten wat ik voor je kan doen. Van schrijven, tot sparringspartner tot volledige ontzorging: dát is waarvoor je bij mij terecht kan.

Do something that your future self will thank you for

Eén ding heb ik wel duidelijk: ik voel me het prettigst bij het werken aan een maatschappelijk doel. Het liefst schrijf en lees ik over alles wat met gezondheid en een gezonder leven te maken heeft. Over sporten, eten maar ook een healthy state of mind. Daar hoort voor mij ook duurzaamheid bij. In de breedste zin van het woord. Duurzame relaties, duurzaam eten (vega(n)), klimaatverandering.

Samen werken

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen?