Wie is Ana Banana?

Ha!

Leuk dat je de tijd neemt om iets over mij te weten te komen. Mijn naam is Ana. Ja, met één N ja. Ik ben een half Spaanse geboren in Granada, opgegroeid in Brabant. Na een paar jaar in Breda gestudeerd te hebben, ben ik voor een tweede studie verhuisd naar Amsterdam. Dit is nog steeds mijn thuis, al heb ik Amsterdam momenteel tijdelijk verlaten voor een nieuw avontuur in het buitenland.

Hotspots in Ubud

Hardlopende digital nomad

Als een digital nomad probeer ik de balans te zoeken tussen het zitten achter mijn laptop en het ontdekken van nieuwe plekken. Dit laatste doe ik het liefst hardlopend, in de vroege ochtend als iedereen nog slaapt.

Zit ik eenmaal achter mijn laptop, dan werk ik aan verschillende projecten, zoals bloggen voor fitplatforms zoals Followfitgirls.com, Deargoodmorning.com, Urbanrunners.nl en Willbestrong.com. Meer over wat ik precies doe, vind je in mijn portfolio.

AnaBanana.nl

Lang heb ik nagedacht over wat mijn website precies moest worden. Mijn zakelijke website voor online content creator? Of juist een persoonlijk blog? Ik heb ervoor gekozen om niet te zwaar te tillen aan die keuze en om mijn creativiteit alle ruimte te geven. Je vindt daarom in mijn blog vooral mijn persoonlijke verhalen, maar in mijn portfolio kan je zien waar ik me op zakelijk gebied mee bezig houd.