Bloggen

Bloggen alleen voor influencers? Ik dacht het niet!

Bloggen is niets anders dan een vorm van content marketing. Je geeft de lezer informatie waar hij of zij naar op zoek is. Deze informatie is een eerste instantie niet direct bedoeld om je product of dienst te verkopen. Maar indirect natuurlijk wel.  Zo kun jij de lezer aan je merk binden.

 

Hoe werkt dit? Een paar voorbeelden

De voedingscoach

Jip is diëtist en voedingscoach en heeft een belangrijke missie: Nederlanders gezond en gelukkig maken. Via de website van Jip's diëtistenpraktijk kun je al kennismaken met de coach, want Jip deelt hier persoonlijke verhalen en tips. Bang om zonder werk te zitten is Jip niet, want lezen over afvallen is echt iets anders dan het daadwerkelijk doen. Met Dit is wat jij kunt doen om eetbuien te voorkomen komt Jip super geloofwaardig over. En als Jip van de eetbuien af kan komen, dan kan iedereen het!

 

De zonnebrillenverkoper

Jamy heeft een passie voor zonnebrillen. Groot, klein, hip of klassiek: alle soorten zonnebrillen zijn te koop in Jamy's webwinkel. De concurrentie is groot, Jamy's budget klein. Hoe kan Jamy toch opvallen? Met een artikel natuurlijk! Want met 10 tips om jezelf deze zomer te beschermen tegen de zon trekt Jamy veel bezoekers naar zijn webshop. En laat nummer 7 uit de opsomming nou net de zonnebril zijn die Jamy wilt verkopen.

En zo zijn er natuurlijk nog veel meer voorbeelden te bedenken.

 

Contentstress?

Oké, content marketing dus. Belangrijk. Het staat genoteerd. Maar dan? Heb je zelf ideeën voor mogelijke content? En tijd om het te schrijven? Kun je er aantrekkelijk beeld bij vinden? Lukt het jou om een fijne tekst te schrijven? Of krijg je alleen al contentstress van deze vragen?

Stress is in ieder geval nooit part of the deal. Houd jij het liever bij je passie zonnebrillen verkopen / mensen coachen / hardlooptrainingen geven? Dan kan ik je helpen met de content.

Nooit meer contentstress!

Is schrijven van online teksten niet zo jouw ding? Ik schrijf de blogs graag voor je!

  • Een blog van +/- 500 woorden excl. fotografie (zelf aangeleverd) kost 50 euro.
  • Een blog van +/- 500 woorden incl. fotografie kost 100 euro.

 

Iets meer maatwerk?

Andere manieren waarop ik je kan helpen:

  • Een blog geschreven maar een tweede lezer nodig? Ik lees graag met je mee en kan je van de juiste feedback voorzien zodat jij zelfstandig verder kunt.
  • Sparringspartner nodig voor content? I am here for you!

Neem contact met me op zodat we kunnen kijken wat je precies nodig hebt en hoe ik je daarbij kan helpen.