Bij 0 beginnen

Begin 2015 schreef ik mijn allereerste blog voor FollowFitgirls. Het idee om te gaan bloggen was er nóg veel langer. Dat ik na al die jaren dan toch – of eindelijk – mijn eigen blog ben begonnen is voor de meeste mensen in mijn omgeving waarschijnlijk minder gek dan voor mijzelf. Want hoewel het een logische stap is, vind ik het toch doodeng.

Beginnen vanaf 0

Doordat ik begon met bloggen voor FollowFitgirls had ik al meteen een groot bereik. Nu schrijf ik maar in de hoop dat mijn blogs überhaupt gelezen gaan worden. Een klein beetje verwend, zou je kunnen zeggen. Schrijven van blogs is leuk, maar nog leuker wanneer ze gelezen worden 😉

Bovendien kan ik nu schrijven waarover ik maar wil. Zo’n vrijheid geeft veel keuzes en veel keuzes geven mij ook stress. Opeens moet ik mijn eigen koers gaan varen en ik heb nog geen idee waar het naar toe gaat. Dat is ook waarom het idee voor een eigen blog weer regelmatig terug in de kast gezet is. Ik had het idee dat het allemaal al uitgedacht moest zijn.

Vandaag niet. Vandaag begin ik gewoon. Ik ga schrijven over wat me vandaag bezig hield. Vandaag was dat het schrijven van dit eerste blog. En morgen? Dat zien we dan wel verder.

I ♥ hobbies

Uiteraard heb ik wel hobbies. Want ik houd van hobbies. Dus ik verwacht dat mijn eerste blogs zullen gaan over hardlopen, eten, persoonlijke ontwikkeling en een verzamelplek voor mijn foto’s. Voor een deel zal het overlap hebben met de blogs die ik voor FollowFitgirls schrijf.

Schrijf ja, tegenwoordige tijd. Want voorlopig blijf ik ook nog met de andere meiden in de weer. Dus dat zijn twee blogs, twee instagramaccounts en twee Facebookpaginas naast een 40-urige werkweek. Ik doe daarom nog maar even geen beloftes over de frequentie die je van mij kunt verwachten 😉

Ok jongens, dat was het weer voor vandaag. Wish me luck!

Liefs, Ana

3 thoughts on “Bij 0 beginnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde artikelen

Tips for when you are travelling on a budget

Since we left Amsterdam in July, we have been travelling to different Asian countries. Yes, we’ve been to Australia as…

“Bali, Perth, Bangkok…Je ging toch naar Australië?”

Ja, Ana, leg eens uit! Want mensen snappen het niet meer. Ik snap de verwarring helemaal! Er is ook veel…